Partners

Vragen? 0800-26632 (gratis)

Partners

Deze partners helpen ons in onze missie om binnen 10 jaar alle woningen van Vlaanderen te isoleren. We zijn echter altijd op zoek naar nieuwe partners die ons helpen dit te versnellen. Hoe? Daar gaan we graag samen met u over in overleg.

Stichting DOEN

“Wij ondersteunen initiatieven van ondernemers met baanbrekende ideeën. Vlaanderen Isoleert is met haar streven naar het versneld verduurzamen van de Vlaamse woningvoorraad zo een voorbeeld. Ze laat zien dat met een relatief makkelijke oplossing (spouwmuurisolatie) een grote energiebesparing gehaald kan worden.”

Jeffrey Prins, programmamanager Duurzame Energie Stichting DOEN

Bond Beter Leefmilieu

“BBL en Vlaanderen Isoleert slaan de handen in elkaar om een gemeenschappelijk doel te bereiken: de verduurzaming van de Vlaamse woningmarkt versnellen. Vandaag ontsnapt warmte nog al te vaak langs daken en muren. Vlaanderen Isoleert heeft de ambitie om binnen 10 jaar alle huizen in Vlaanderen geïsoleerd te hebben. Dat is essentieel om de klimaatverandering te tackelen.”

Danny Jacobs, directeur Bond Beter Leefmilieu

Meer lezen over de samenwerking? Klik hier

Knauf Insulation

“Vlaanderen Isoleert is een van de grootste erkende verwerkers van ons unieke glaswol product Supafil in Vlaanderen. Wij delen en steunen hun doelstelling om versneld alle huizen in Vlaanderen te isoleren.”

Jeroen Verweij, Managing Director Netherlands, Knauf Insulation